Alla inlägg den 15 juni 2009

Av silje - 15 juni 2009 10:33

För att skära sig ordentligt och olägligt på dammråttan görs följande:


Då dammråttor också kan ha smutsigt runtomkring sig kan det ibland vara läge att städa lite. Det är dock viktigt att passa så att dammet inte smiter ut och går och gömmer sig någon annan stans när man öppnar dörren, till exempel i en garderob, för damm på favorittröjan är inte vad man önskar. Hämta så en våt trasa och skaka ur textilierna ordentligt. Dammdamm kommer att yra överallt och det är ett utomordentligt tips att använda munskydd, även om dammdamm inte är lika allergent som lurvgriseprodukter. Samla ihop eventuella svarta pärlor och kasta dem genast. Torka därefter ytorna noggrant med vatten och rengöringsmedel.


Använd alltid handskar.


Var ganska stressad och gärna lite mer burdus än vanligt när du städar runt och se till så att dammråttorna blir ordenligt störda i sin eftermiddagstupplur. Lyft eventuellt upp en korg med innehållande damm till övervåningen under proceduren för att få plats att svepa ordentligt med trasan.


När du sedan är klar (nu kommer det viktiga) skall du lyfta ned den eventuella korgen igen. För då in fingrarna (förutom tummen) i korgen för att knipa tag kring korgens väggar. Sic! Var mycket noggrann med att se till att en dammlurk finns kvar där inne och att denne är på ytterst dåligt humör. Eftersom du har handen i en handske kommer den inte att uppfatta din doft och inte förstå att det är du utan snarare ett hot att försvara sig mot. Strax därefter smäller det till och du kommer att undra vad som egentligen hände. Då vet du att du har skurit dig på en dammråtta.


Resultat


Höger hands långfinger (F*** you-fingret): Märke efter framtänderna på första böjleden, nästintill omärkbart. Svagt blödande. Efter nedertänderna en urgröpning av nageln ned till nagelbädden allra närmast och till viss del under nagelbandet, ca 1 x 2 mm. Ymnigt blödande. På kvällen ett blekblått område kring nagelbandet och svullen fingertopp. Mycket smärtsamt.


Presentation

Omröstning

Känner du och jag varandra på något sätt? (Genom jobb, skola, gamla vänner, nya vänner, internet etc).
 Ja
 Nej
 Inte ännu
 Vi behöver inte känna varandra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Brevlåda


Ovido - Quiz & Flashcards