Alla inlägg den 14 september 2009

Av silje - 14 september 2009 11:31

Då och då kommer tanken om Plan B till mig; den som handlar om vad jag skulle göra om jag inte hade just detta yrke. Någonstans tror jag att det är hälsosamt att i alla fall ha en idé om vad det skulle kunna vara, eftersom ingenting egentligen är givet och garanterat. Oftast går tankarna mot att göra någonting väldigt annorlunda, men det är svårt att hitta någonting som överträffar det jag arbetar med nu. I morse kom jag på en ny idé. En helt ny yrkesgrupp där det troligtvis finns en hel del kundunderlag och stora pengar.


Jag kommer att ringa och väcka upp lediga och utarbetade arbetare och erbjuda dem fina jobberbjudanden som innebär att de måste inställa sig på sin arbetsplats med relativt kort varsel. Samtalet kommer att ske på den första möjliga lediga dagen, gärna ganska oväntat och okristligt tidigt på morgonen, och helst när de har hunnit göra upp planer för sina lediga dagar. När jag känner mig på gott humör kan jag tillägga att jag vill ge dem lite slack och därför ge dem lite längre varsel, så att de hinner vänja sig vid tanken på extrajobb. Eftersom jag egentligen inte är en väldigt ond människa går sedan hela idén ut på att jag tio minuter efter det första samtalet kommer att ringa tillbaka till dem och be om ursäkt och säga att extraarbetet på helgen inte behövs eftersom det mirakulöst har löst sig. På en eventuell nummerpresentatör kommer endast "dolt nummer" att visa sig för att överraskningsmomentet inte skall förstöras.

Efter X-antal påringningar på detta sätt ringer jag upp de utarbetade människorna igen men från ett synligt nummer. Här kommer jag in med ett förmånligt erbjudande om terapi hos en psykolog eller någon KBT:are. Vissa av dessa kommer att specialisera sig på beteenden såsom ångest/panikattacker vid påringningar av dolt nummer, samt antisocialt uppträdande på grund av telefonfobi. 

Tack vare att jag använder mig av det synliga numret vid det sista samtalet har de dessutom möjlighet att återkomma för tidsbokning för behandling när det själva passar dem. Terapeuterna betalar mig därefter provision för varje ny kund.

Jag blir rik.

Presentation

Omröstning

Känner du och jag varandra på något sätt? (Genom jobb, skola, gamla vänner, nya vänner, internet etc).
 Ja
 Nej
 Inte ännu
 Vi behöver inte känna varandra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Brevlåda


Ovido - Quiz & Flashcards