Alla inlägg den 24 februari 2009

Av silje - 24 februari 2009 02:13

Så fantastiskt ändå. Med bara några få knapptryck kan jag få reda på om jag behöver gå upp eller ned i vikt. Jag kan få reda på om min pojkvän eller flickvän är otrogen. Spendera alla tråkiga timmar med hur många spel som helst. Få en kraftig vibrator att komplettera med tjejer som vet precis vad jag gillar (!?). Vilken artist jag vill kan sjunga för mig när det ringer, jag kan med lätthet vara den coolaste underhållaren med något partytrick som innefattar ett mynt. Jag kan få reda på om jag och *infoga valfritt namn* skall dejta eller dumpa, samt ta reda på hur kompatibla vi är sexuellt. Jag kan låna mig ända fram till kronofogden och personlig konkurs, få en kompis i form av en enerverande nalle/hund/skeletterrorist. Så, Silje, what´s the fuzz?


Av silje - 24 februari 2009 01:36

Jag har det långsamt. Fortfarande några bubblor, men likväl tråkigt. Inspirationen har avdunstat som handtvättade kläder på lilla balkongen i Granada. Det är helt enkelt torrt. Surfningen ger inget annat än fler positiva kommentarer på Tradera och fler saker jag inte behöver. Soffan har gjutit en c-form kring min stackars hållning och jag stör mig på att jag inte kan sluta äta. Delvis vill jag gärna gnälla på chipstillverkarna som envisas med att bara ha flerpersonspåsar med de godaste chipsen, delvis gnäller jag på mig själv. Jag kommer alltid fram till att jag har minst skuld i allt.

Tv:n erbjuder mig ingenting. De dansar lättklädda vidare på "nian" och minst tio fiktiva mord blir lösta på en natt. Lurvkamraterna har busats och utfodrats klart. Och jag vill ändå inte gå och lägga mig.

Skulle det vara mindre långsamt under förmiddagstimmarna? Enligt vanligt folk är det så, men jag är tveksam. Då väntar jag väl bara ännu mer på att något som jag aldrig tar mig för ska ske.


Nästa video som kommer på "nian" lägger jag upp här. Bara så att ni ska få ta del av min väntan och jag inte ska känna mig lika... ensam långsam.


Britney Spears - Circus (Kunde det inte komma något annat!? Murr)


Presentation

Omröstning

Känner du och jag varandra på något sätt? (Genom jobb, skola, gamla vänner, nya vänner, internet etc).
 Ja
 Nej
 Inte ännu
 Vi behöver inte känna varandra

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Brevlåda


Ovido - Quiz & Flashcards